Vattenflaskor med tryck – perfekt att dela ut inför sommaren!

Inför sommaren kan det vara svårt att välja en vettig profilprodukt att dela ut, oftast blir det lata grejer så som badlakan att ligga och steka på eller någon kylväska för kalla drycker i parken.

Men det går också att inspirera till motion hos era anställda! Vattenflaskor med tryck är en riktig storsäljare och går att få i många fina olika modeller i snygg modern design. Allt från mjuka i påsform till klassikerna i vanlig plast, men även i transparent plast och hård metall för en flaska som sticker ut mer och sprider ert varumärke än mer!

När man ska välja en modell som ska passa just er och era mottagare är det viktigt att analysera alternativen, snabbaste sättet att göra det är att gå in på en leverantörs hemsida på nätet och scrolla igenom deras sortiment.

Där kan man få inspiration och idéer och hitta den sportflaska som passar er profil bäst. Den profilleverantör i branschen som har absolut störst sortiment är Printoz vattenflaskor med tryck. Där hittar ni ett gigantiskt sortiment med tonvis av unika sportflaskor som ni kan branda med er logga och dela ut.

vattenflaskor sportflaskor med tryck

Vattenflaskor med tryck delas med fördel ut även till de anställda som inte är de mest aktiva ute i löpspåret. Vattenflaskan sprider ert varumärke lika väl (eller kanske till och med bättre) genom en promenad på stan eller en stroll i parken. Tusentals personer kommer exponeras för vattenflaskan och förhoppningsvis även varumärket på den varje gång den får följa med ut!

Välj gärna en modell som sticker ut lite extra för att få ut så mycket som möjligt av er investering. En ny snygg modern flaska i ett speciellt material drar betydligt fler blickar till sig än en klassisk sportflaska i plast. Även om en klassiker också ofta går hem!