Om denna sidan

Denna sida presenterar en rad olika artiklar kring smarta och enkla sätt att marknadsföra ett varumärke på med en vattenflaska. Oavsett om man arbetar med att sälja produkter eller tjänster finns det alltid en vinst i att synas så mycket som möjligt.

På denna sida kan man därför läsa om hur effektiv marknadsföring kan vara om man delar ut vattenflaskor till de egna anställda. På detta vis exponeras det egna varumärket på en rad olika ställen utan någon större ansträngning. Det finns även artiklar om hur man genom olika tryck på vattenflaskor kan marknadsföra sig utanför sin egen verksamhet.

Det finns ett flertal smarta sätt man kan få vattenflaskor med rätt budskap att synas i gymmet, på andra arbetsplatser, på utflykter och liknande.

Man kan även läsa om hållbarheten av en vattenflaska. Hur olika tryck kan synas på flaskan samt hur en lämplig layout kan se ut. Även om en vattenflaska i sig inte är så stor kan den med rätt design rymma en hel del information så som logo, kontaktinfo, samt vilka tjänster eller produkter företaget erbjuder.

En vattenflaska kan användas till mycket och har en relativt lång levnadslängd. Här finns generell information om vattenflaskor. Allt från olika användningsområden till hur en flaska kan vara utformad och vad den tillverkas av.

Kvalitén spelar en stor roll när man använder en produkt som vattenflaskor för att marknadsföra sig. Här finns därför information om vikten av god kvalité till ett rimligt pris. Detta kan vara viktig då fler flaskor som används under lång tid betyder mer exponering och reklamvärde.