Gympåse till dina anställda

gympase-till-dina-anstalldaVill du bidra till att dina anställda ska få en bättre hälsa? Då kan ett perfekt sätt att starta igång dem vara att ge dem ett litet kit med allt de behöver för att börja träna, till exempel en gympåse, tränings t-shirt och en vattenflaska. Det behöver inte vara alltför avancerat. Dela ut kitet med företagets logo tryckt på, så ser du till att göra reklam för ditt företag samtidigt. Just vattenflaskor är fantastiska när det kommer till att göra reklam.

Det ryms otroligt mycket på vattenflaskor och det är en produkt som kommer att användas under en längre tid. Samtidigt är det någonting som är bra att ha med sig. De flesta dricker för litet vatten under dagarna och genom att dela ut vattenflaskor till dina anställda kommer du att se till att de dricker mer vatten.

Ta ett steg och försök få hela företaget med på en mer aktiv livsstil. Det kommer att gynna alla. Om du har hälsosamma anställda kommer de att vara glada och samtidigt orka mer. De kommer att vara piggare och ha färre sjukdagar. Det blir helt enkelt en vinstsituation för alla. Samtidigt får de känna att ni i ledningen bryr er om dem genom att dela ut saker som kommer att göra så att de mår bättre. Till exempel en tränings t-shirt, gympåse, vattenflaska och handduk. Saker som man behöver när man tränar.

En del företag väljer att kombinera det med tillgång till ett gym eller en lokal där de anställda har rätt att träna en dag i veckan. Det finns många sätt för den som vill göra sitt företag mer aktivt och i grund och botten krävs det ganska små medel för att alla ska komma igång. En viktig del när man vill få människor att börja träna är sammanhållning och gemenskap.